Nem og lækker kanel kop-kage

Vinter = hygge! Og hvad går bedre i hånd med indendørs hygge, mens sneen daler udenfor, end en nybagt kanelkage? Ikke særlig meget, hvis du spørger os!

Denne kanel kop-kage er nem at bage, og kan bages både hjemme og på camping. Det eneste du skal bruge er ingredienser, en kop og ca. 15 minutter! 

Nyd en hyggelig stund i køkkenet, hvor store og små kan samles om at bage lækkert hjemmebag. 

Kanel kop-kage
Kanel
Hjemmebag til de hyggelige stunder

Kanel kop-kage

Til 1 kop


Ingrediensliste

Til dej

32 g mel
2 spsk. sukker
1/4 tsk. bagepulver
3 spsk. sødmælk
1 1/2 spsk. olie
1/2 tsk. vaniljesukker

Til kanel-swirl

1 tsk. smeltet smør
2 1/2 spsk. brun farin
1/2 tsk. kanel 

Sådan gør du

Start med at blande mel, sukker, bagepulver og vaniljesukker i en lille skål og miks.
Tilføj sødmælk og olie til mel-blandingen. 

I en anden skål mikses smeltet smør, brun farin og kanel. Fordel herefter skiftevis dej og kanel-swirl i to lag af hver, i en kop der kan tåle ovn eller mikroovn. 

Bag i mikroovnen i 1-1:30 minut, eller i ovnen ved 180 grader varmluft i 10 min. 

Tilføj evt. glasur efter kagen er færdig ved at blande flormelis og vand! 
Lad kagen køle, før du putter glasuren på.

 

Og så er det bare at sige;

VELBEKOMME!